Filmavond te woudenberg

OMCN evenement
250px-Utrecht_province-Flag.svg1
Datum: zaterdag 17 februari 2024 00:00

Plaats: Woudenberg, Nederland

Videoavond 17 februari 2024 te Woudenberg (Let op, nieuw locatie).

Zoals door enkele leden al nadrukkelijk werd gevraagd gaat het er dan toch weer van komen. Een video/ filmavond bestemd voor leden die het nieuwe jaar willen aftrappen met een gezellig samenzijn.

 

Een aantal jaren terug hielden we deze altijd in het Partycentrum te Maarsseveen, maar daar werd het te duur, dus moesten we uitkijken naar een andere locatie, dat was ten tijde van Corona best lastig. Maar afgelopen maanden zijn we weer naarstig op zoek gegaan, waarbij ons oog is gevallen op een mooie locatie en centraal gelegen in het land.

De avond staat gepland voor zaterdagavond 17 februari 2024 en zal, zoals we gewend zijn, weer gevuld worden met video- en filmbeeldmateriaal dat gemaakt is door onze leden in de afgelopen periode, aangevuld met opnames uit de oude doos zal ik maar zeggen.

 

 Heb je nog iets dat we allemaal mogen zien, stuur het dan op naar Marco Sohns, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht je hulp nodig hebben hoe je de filmbeelden kunt versturen,stel die vraag dan ook in de mail, dan word je daarbij geholpen.

 

Tevens zal er een verloting zijn en een prijsvraag, er zullen namelijk diverse Opel Manta onderdelen uitgestald liggen en dan is het de bedoeling dat je zo nauwkeurig mogelijk opschrijft wat het is. Laat u verrassen!

Wij heten u welkom vanaf 19.30 uur met een gratis kopje koffie en daarna gaan we van start. Tevens weer een mooie gelegenheid om na de lange winterperiode weer gezellig bij te praten of vragen te stellen aan het bestuur én…. natuurlijk zullen ook de bitterballen én het traditionele slaatje als afsluiting van de avond niet ontbreken.

Wij rekenen op een goede opkomst, tot dan!

17 februari 2024

Hotel Schimmel Brasserie 1885

Stationsweg Oost 243

3931 EP Woudenberg (onder Amersfoort).

 

Adres
Stationsweg Oost 243
3931 EP Woudenberg, Nederland

 

Kaart


 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • zaterdag 17 februari 2024 00:00

Powered by iCagenda