Wir leben opel

dit evenement is specifiek voor Opels
Opel gerelateerd evenement
Datum: zondag 10 mei 2015

Locatie: Classic Park  |  Plaats: Boxtel, Nederland

Op 10 mei presenteert Classic Park Festivals de eerste editie van het evenement "Wir leben Opel"

Op zondag 10 mei 2015 presenteert Classic Park Festivals de eerste editie van het evenement "Wir Leben Opel". Het evenement is gericht op liefhebbers van Opel, klassiek of modern. Op de locatie van Classic Park kunt u genieten van vele Opels, zowel modern als klassiek.

Tijdens de festivals is het museum van Classic Park geopend vanaf 10 uur tot 18.00 uur. De festivals duren in principe vanaf 10 uur tot 16 uur. Op de showterreinen buiten kunt u uw thema auto gratis parkeren. Voor bezoekers die zonder thema auto komen is er ook voldoende gratis parkeergelegenheid. Het Concours d’Elegance vindt plaats in de “drive-through’ van het museum, de prijsuitreiking is om 14.30 uur. 
Om dit openingsjaar extra luister bij te zetten, bent u met uw thema auto van harte welkom. Er is een speciale toegangsregeling voor eigenaren van thema auto’s. De eerste 100 aanmeldingen hebben gratis toegang tot het festivalterrein inclusief toegang tot het museum. U kunt deze tickets uitsluitend vooraf bestellen in de onderstaande ticketshop. Indien deze niet meer beschikbaar zijn, betaalt u €5,- voor de toegang tot festival én museum. Overige inzittenden en bezoekers betalen €9,50 aan de kassa of €8,- in de voorverkoop. Er zijn geen bijkomende bank- of transactiekosten.

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel, Nederland

 

Kaart


 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • zondag 10 mei 2015

Powered by iCagenda