L.o.t. rit 2024

OMCN evenement
LOT_2
Datum: donderdag 9 mei 2024 21:11 - vrijdag 10 mei 2024 21:11

Beste Lotters

 

Het L.O.T team is weer volop bezig met de voorbereidingen voor de L.O.T rit in 2024, en het beloofd zoals gewoonlijk weer een prachtige rit te worden met de nodige hoogtemeters, en een mogelijke verassing, maar daar over later meer.

Dus als je houdt van prachtige vergezichten, slingerende weggetjes door heuvelachtige landschappen, pitoreskse dorpjes en geen overvolle wegen, geef je dan snel op voor editie 13 van de L.O.T !.

Het is de bedoeling dat je op eigen gelegenheid naar camping Eifelidyll in Gentingen komt, daar je tent op zet en dan ergens rond de klok van 11.30 uur begint met de toertocht. Na terugkomst op de camping in Gentingen kunnen we bekomen van de rit, deelnemen aan de georganiseerde BBQ en genieten van een drankje aan een groot kampvuur. De volgende morgen bestaat de mogelijkheid te kiezen voor een goed verzorgd, gezamenlijk ontbijt, waarna we weer op eigen gelegenheid naar huis rijden of naar de camping in Meerssen waar het Limburgweekend begint.

Programma 9 Mei:

Aankomst camping Eifelidyll, Dorfstrabe 21, 54675, Gentingen, Duitsland.

Aankomst tussen 8:00 en 10:00 hr, of je komt zoals de meesten een dag eerder!

Uitreiking routeboek en starten met de LOT rit om 11.30 hr.

BBQ 19:00 hr.

Programma 10 Mei.

Ontbijt vanaf 9:00

Na het ontbijt, vertrek terug naar huis of aansluitend naar Limburg voor deelname aan het Limburgweekend.

Wil je mee doen aan dit prachtige evenement, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin datum aankomst, het aantal personen/auto’s/tenten/kinderen, eventueel BBQ en/of ontbijt. Na opgave krijg je een bevestigingsmail terug met het te betalen totaalbedrag.

Het bedrag dient contant en gepast, ter plaatse, na de rit, aan de organisatie te worden voldaan. Er kan bij de camping niet gepind worden.

M.v.gr LOT team.

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • Van donderdag 9 mei 2024 21:11 tot vrijdag 10 mei 2024 21:11

Powered by iCagenda