Limburg on tour*

OMCN evenement
2012_limburgweekend_02
Datum: donderdag 29 mei 2014 10:00 - vrijdag 30 mei 2014 16:00

Locatie: Camping De Bron  |  Plaats: Valkenburg, Nederland

Donderdag 29 mei (Hemelvaartsdag) vertrekken we weer, deze keer via Duitsland, naar ... wie zal het zeggen.
Wanneer we op onze eindbestemming zijn aangekomen zal daar naar alle waarschijnlijkheid een camping geregeld zijn. Uiteraard zullen er ook genoeg mogelijkheden zijn om iets te kunnen eten. Eventuele restaurants in de buurt zullen in de route worden aangegeven. Graag wel zelf een tentje en/of bedje meenemen en deze dien je ook zelf te monteren, opblazen en/of op te bouwen. De kosten van deze enkele overnachting zijn op dit moment nog niet bekend, maar zullen niet veel afwijken van voorgaande jaren.
De heren Peter Curfs en Marc Claassen zullen ook dit jaar weer een spetterende rit verzorgen met extreem moeilijke vragen!
Op Vrijdag 30 mei komen we weer terug op de camping in Valkenburg. Bij aankomst staat er weer Limburgse vlaai klaar! De standaard aftrap van het Limburgweekend. Zaterdag 31 mei wordt er een leuke tourrit uitgezet voor ons. Net als voorgaande jaren verzorgd door Ralph Meijs en consorten. Tijdens deze rit kan er ook weer worden gepuzzeld.
Zaterdagavond wordt het ondertussen beruchte buffet verzorgd door Lucien Kerst. Voor heel weinig geld mag je daar het buikje rond eten. Er zal genoeg keus voor iedereen zijn en aan de hoeveelheid zal het ook niet schorten.
Op zondag 1 juni houden we het bekende kleine concours voor de mooist aanwezige Manta A en B. Aansluitend de prijsuitreiking van de Limburg on Tour, de Limburgrit en het concours.
De kosten zijn nagenoeg gelijk gebleven aan de voorgaande jaren. Er is een kleine wijziging in de toeristenbelasting, die is namelijk verhoogd van €1,25 naar €1,40 pppn.
De buitenlandse tourrit is dus gratis, maar uitsluitend voor leden. Je betaalt enkel de overnachting op de camping. De rit tijdens het kampeerweekend is gratis voor leden en € 7,50 voor niet-leden. De overnachting(en) worden direct aan de camping betaald.
Gelieve tijdig bij mij op te geven voor zowel het kamperen in Valkenburg als ook de tourrit naar het buitenland!
*Dit evenement is aangemeld bij de belastingdienst. Je kunt aan dit evenement deelnemen met een geschorst voertuig. Klik hier voor details en om je aan te melden met je geschorste voertuig.

 

Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Stoepertweg 5
6301 WP Valkenburg, Nederland

 

Kaart


 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • Van donderdag 29 mei 2014 10:00 tot vrijdag 30 mei 2014 16:00

Powered by iCagenda