Utrechtrit*

OMCN evenement
Datum: zondag 6 april 2014 11:30

Locatie: Bourgonderie 'De Reiziger'  |  Plaats: Driebergen-Rijsenburg, Nederland

Het Opel Manta toerseizoen ging vorig jaar van start op zondag 7 april 2013 met de zeer geslaagde Toerrit op de Utrechtse Heuvelrug. Want wie herinnert zich deze rit niet waarvoor zich op het startpunt in Woudenberg maar liefst 37 Manta club leden meldden met in totaal 74 deelnemers. De 19 Opel Manta's stonden daar te schitteren in de eerste voorjaarszonnestralen klaar voor de 45 km lange rit.

Gezien het succes van vorig jaar vraagt dit natuurlijk om een vervolg. Met veel genoegen zullen wij ons dan ook ook dit jaar weer graag inspannen om een rit in het Utrechtse te organiseren, waarbij dan weer andere mooie plekjes van het gevarieerde landschap op de Utrechtse Heuvelrug te zien zullen zijn.

De aanrijroute naar Driebergen kan niet makkelijker: neem op de A12 de afslag Driebergen/Zeist (afslag 20), rijd over de Hoofdstraat richting Driebergen en je vindt de Reiziger na ca. 1,5km aan de linkerkant, op de hoek van de Traay, schuin tegenover een Albert Heijn filiaal. Op het parkeerterrein voorbij Albert Heijn is ruime parkeergelegenheid en je hoeft alleen maar de weg over te steken naar "De Reiziger". Vanaf 11:30 uur word je daar verwelkomd met een gratis kopje koffie. Ook dit jaar hebben we op de locatie een speciaal menuutje met een aantrekkelijke prijs/korting kunnen regelen.

Ongetwijfeld weer een mooie start van een nieuw Manta-seizoen; reserveer dus de datum van 6 april 2014 alvast in je agenda. Wij rekenen op je deelname.

Deelname aan de rit is gratis voor clubleden; niet-leden betalen € 7,50 te voldoen bij aanvang van de rit.


*Dit evenement is aangemeld bij de belastingdienst. Je kunt aan dit evenement deelnemen met een geschorst voertuig. Klik hier voor details en om je aan te melden met je geschorste voertuig.

 

Adres
Traay 1
3971 GB Driebergen-Rijsenburg, Nederland

 

Kaart


 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • zondag 6 april 2014 11:30

Powered by iCagenda