Video avond

OMCN evenement
videoavond
Datum: zaterdag 8 februari 2014 20:00

Locatie: Partycentrum De Wilgenplas  |  Plaats: Maarssen, Nederland

We beginnen het jaar weer goed en wel met de traditionele videoavond. Het heet de videoavond, maar dit dekt niet helemaal de lading. Het is een gevarieerde avond met video’s over de Opel Manta, over Opel en allerlei hieraan gerelateerde onderwerpen. De avond heeft als hoofddoel een gezellige avond met gelijkgestemden.

Afgelopen jaar hebben we wat spullen geveild. Deze waren afkomstig van een oud lid en hier is nog wat van over. Als we er wat bij kunnen krijgen, wordt dit ook ter veiling aangeboden. Uiteraard ook de verloting. Voor een klein bedrag aan loten kun je diverse leuke prijzen winnen waarmee je jouw Manta kunt verwennen, opleuken, repareren, veiliger maken en als hoofdprijs natuurlijk muzikaler maken. Radio’s waren destijds niet standaard in de Manta en een goed stukje muziek is natuurlijk onontbeerlijk. Voor de fotowedstrijd: vergeet niet je mooiste foto in te sturen. Ook is er nog een prijs voor de fanatiekste evenementen bezoeker/ster.

Nog iets over de video's. Er wordt nog steeds door diverse leden gefilmd tijdens de evenementen. Als je nog een stukje video hebt en dit wilt delen met ons, laat het even weten. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Kortom, een gezellige avond die je niet mag missen! De zaal is open vanaf 18:30 uur.

Niet-leden betalen 5 euro per persoon entree. Leden kunnen 1 introducé gratis naar binnen meenemen.

 

Adres
Maarsseveensevaart 7C
3601 CC Maarssen, Nederland

 

Kaart


 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • zaterdag 8 februari 2014 20:00

Powered by iCagenda