Pannenkoeken rit 2021

OMCN evenement
250px-Utrecht_province-Flag.svg1
Datum: zondag 12 september 2021 11:00 - 15:30

Plaats: Woudenberg, Nederland

Zoals op de website en facebook bekend is gemaakt, kan door de huidige coronamaatregelen het concours evenement in Hoogenweg niet doorgaan. Ter compensatie hebben wij als bestuur besloten een alternatief aan te bieden in de vorm van een toerrit, te houden op zondag 12 september en op een centraal punt in het land, de Utrechtse Heuvelrug. Op deze manier hebben we alsnog de mogelijkheid om elkaar weer te treffen.

Deze rit heeft naast een gezellig samenzijn ook een zeer smakelijk karakter, want wie houdt er nu niet van pannenkoeken! We hebben voor deze rit namelijk twee pannenkoekenhuizen geselecteerd. Het ene pannenkoekenhuis (Bergzicht in Woudenberg) zal de start-en eindlocatie van de rit zijn en in het tweede pannenkoekenhuis (De Bijenmarkt in Veenendaal), dat zich halverwege de route bevindt, kunnen we een heerlijke pannenkoek, poffertjes of een ander lunchgerecht gebruiken.

Locaties en programma:

Start-en eindlocatie: Pannenkoekenhuis Bergzicht, Doornseweg23, 3931 MH Woudenberg

Ontvangst om 11.00 uur.

Pannenkoekenhuis Bergzicht gaat om 11.00 uur open, waar we je graag verwelkomen met een gratis kop koffie/thee of fris met appelgebak.

In verband met parkeren adviseren wij om op tijd aanwezig te zijn;er parkeren daar op de zondag namelijk veel (vroege) mountainbikers met hun auto.

Start van de rit vanaf 11.30 uur.

Lunch (voorstel): Pannenkoekenhuis De Bijenmarkt, Veenendaal.

Voor dit restaurant krijg je een eenmalig kortingspasje uitgereikt van 15% op de rekening. Natuurlijk kun je ook elders een versnapering of lunch gebruiken, maar aangezien De Bijenmarkt op zondag in tegenstelling tot Restaurant Bergzicht redelijk rustig is, hebben we hier meer mogelijkheid om bij elkaar te zitten.

Eindpunt en afsluiting.

We verwachten de laatste deelnemers tot +15.30 uur weer terug in Bergzicht om nog even na te praten en/of een consumptie te gebruiken (voor eigen rekening).

Daarna wensen wij je een goede thuisreis en heb je hopelijk weer genoten van de rit en het altijd weer fijne weerzien van je Manta-vrienden.

Bijdrage niet-leden: € 7,50 p.p.

Zorg dat je erbij bent op 12 september!

Het Bestuur

 

Adres
Doornseweg 23
3931 MH Woudenberg, Nederland

 

Kaart


 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • zondag 12 september 2021 11:00 - 15:30

Powered by iCagenda