Behendigheidsevenement

OMCN evenement
weert
Datum: zondag 27 april 2014 10:00

Locatie: Weert  |  Plaats: Weert, Nederland

In de laatste 2 clubbladen hebben jullie genoeg kunnen lezen over dit evenement. Het gaat dan nu ook gebeuren en wel op 27 April. Inmiddels zijn al 10-15 aanmeldingen binnen. Maar er is nog plek vrij tot een totaal van 30 auto's.  Het organiseren gebeurt geheel door ons zelf met een eigen tijdswaarnemingsysteem. Geheel nieuw is dat niet voor ons, want ooit deden we soortgelijke behendigheidsevenementen op o.a. Baarlo.

Lijkt jou dit iets, meld je dan aan via de site, of via de mail. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Leden betalen 10 euro en niet-leden 15 euro voor een hele dag. (Een kwartiertje karten kost al meer). Er zullen verschillende klassen worden ingedeeld, waarbinnen diverse prijzenbekers te winnen zijn. 

Het is de bedoeling dat we met z'n allen een leuk dagje gaan maken. Indien dit slaagt, bestaat kans op herhaling. Let wel dat we als volwassenen, met verstand,  vooral de veiligheid goed in acht dienen te nemen. (zowel rijders als toeschouwers) Naast het parcours ligt een restaurant met mooi terras. Dus ook voor de toeschouwers is genoeg te genieten. Laat je niet afschrikken door het weer. Bij regen wordt het nog spectaculairder.

 

Beschikbare stoelen
30
Aantal beschikbare stoelen
30
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Peelterbaan
6002 Weert, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • zondag 27 april 2014 10:00

Powered by iCagenda