Zeeland weekend*

OMCN evenement
blad1503
Datum: vrijdag 20 juni 2014 16:00 - zondag 22 juni 2014 17:00

Locatie: Camping 'De witte raaf'  |  Plaats: Arnemuiden, Nederland

Het is bijna weer zover: het Zeelandweekend staat weer op de agenda en wel op de volgende datum: 20,21 en 22 juni.

Dit houdt in dat we op zaterdag 21 juni een rit zullen gaan rijden met een bezoekje hier of daar!? Deze rit zal starten vanaf  de camping, nadat we in de kantine een bakkie koffie hebben genuttigd van de club. Jullie zijn vanaf 10:00 uur welkom, waarna de rit zo rond de klok van 11:00 uur van start zal gaan. Deze rit zal jullie weer leiden door een stukje mooi Zeeland! De camping is tevens ook het eindpunt van de rit. Deelname aan de rit is gratis voor clubleden; niet-leden betalen € 7,50 te voldoen bij aanvang van de rit.

In de avond zullen we het onderdeel "ken je auto" laten plaats vinden op de parking van de camping. Dit was vorig jaar een zeer geslaagd onderdeel, dus die wilde ik dit jaar herhalen.

De zondag zal een behendigheidswedstrijd bevatten. Voor een aantal leden onder ons, een onderdeel om naar uit te kijken! Dit zal zo rond de klok van 11:00 uur starten. Aansluitend zal de prijsuitreiking plaats vinden van zowel "ken je auto”, als van de behendigheidswedstrijd.

Zorg dat je erbij bent met jouw Manta en laat je zien !
*Dit evenement is aangemeld bij de belastingdienst. Je kunt aan dit evenement deelnemen met een geschorst voertuig. Klik hier voor details en om je aan te melden met je geschorste voertuig.

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
De Witte Raaf, Muidenweg 3
4341 Arnemuiden, Nederland

 

Kaart


 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • Van vrijdag 20 juni 2014 16:00 tot zondag 22 juni 2014 17:00

Powered by iCagenda