Onderdelenbeurs

verkoop onderdelen
OMCN evenement
onderelenbeurs
Datum: 8 maart 2015 11:00

Locatie: Partycentrum ' De Wilgenplas'  |  Plaats: Maarssen, Nederland

Op 8 maart organiseren wij weer de onderdelenbeurs

Al enige jaren organiseren we de onderdelenbeurs te Maarssen samen met de Opel GT Club Nederland. Dit is ondertussen tot een groot succes uitgegroeid. In 2014 was de onderdelenbeurs weer een druk bezocht evenement. Verkopers die zich op het laatste moment aanmelden hadden hierdoor geen plaats meer. Voor de kopers hield dit in dat er een grote verscheidenheid aan onderdelen werd aangeboden. Dit kon variëren van gebruikte onderdelen, maar ook een mooi aanbod van nieuwe artikelen.

De onderdelenbeurs wordt dit jaar georganiseerd op zondag 8 Maart 2015. Een mooie gelegenheid om nog net vóór het aankomende seizoen de ontbrekende onderdelen te scoren in een supergezellige ambiance.

Wat valt er te verwachten?

Natuurlijk is de clubwinkel aanwezig met leuke hebbedingetjes, DVD's en modelauto's. Het onderdelenmagazijn zal ook weer aanwezig zijn. Heb je iets speciaals nodig? Mail dan even naar ons bestuurslid Alex van Dijk want dan kan dat bepaalde onderdeel, indien voorradig, meegenomen worden.

De Opel GT Club Nederland zal ook aanwezig zijn met een clubstand. Tevens hebben al verschillende leden van beide clubs aangegeven onderdelen te willen verkopen. Dus dat belooft weer voor voldoende aanbod! We hopen op een grote opkomst van beide clubs.

Verkoop van onderdelen.

Leden die spullen willen verkopen op de onderdelenbeurs dienen zich van tevoren op te geven. Je kunt je aanmelden bij ons bestuurslid Alex van Dijk Telefonisch mag natuurlijk ook, het telefoonnummer staat voorin het clubblad. Wacht niet te lang, want vol is vol. Geef aan of je met eigen tafels komt en wat de afmetingen hiervan zijn. Let op; de ruimte is beperkt en we geven graag zoveel mogelijk mensen de gelegenheid om hun onderdelen te verkopen. Het kan dus gebeuren dat je met iets minder ruimte genoegen moet nemen dan je eigenlijk zou willen.

Zondag 8 Maart 's Morgens vanaf 10.00 uur (NIET EERDER) kunnen jullie de spullen uitladen en binnen uitstallen. Op het ruime parkeerterrein kunt u ook een auto te koop aanbieden of vanuit de kofferbak verkopen, dit uiteraard wel even melden.

Kopen van onderdelen.

Leden die onderdelen willen kopen zijn welkom

vanaf 11.00 uur (NIET EERDER). Het eerste kopje koffie is van de club (meld je bij de clubwinkel en vul de lijst in voor een consumptiebon). Meestal wordt het rond 15.00uur weer wat rustiger, dus zorg dat je niet te laat komt als je nog wat zou willen aanschaffen.

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Maarsseveensevaart 7C
3601 CC Maarssen, Nederland

 

Kaart


 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • 8 maart 2015 11:00

Powered by iCagenda