Behendigheid in weert

OMCN evenement
Datum: zondag 7 april 2019 10:00 - 16:00

Zoals jullie in het vorige clubblad hebben kunnen lezen: Zondag 7 april!

Een datum waarop het nog kan vriezen, maar ook al richting de 20 graden kan gaan. Dat zien we dan wel weer. De datum is dit jaar iets beter gekozen i.v.m. eventuele F1 race. Vorig jaar viel de race in de ochtend exact gelijk met het uitzetten van de driftbaan. Door mij dus niet goed gepland. En ik weet dat onder ons, inclusief mezelf, een aantal fanatieke F1-volgers zit.

Maar we hebben nu een ander en groter probleem. De gemeente heeft nog steeds geen goedkeuring gegeven voor de vergunning.

De organisatie Blackwheels aan de Peelterbaan te Weert baalt hier van, want dit geldt natuurlijk  voor meerdere evenementen, daar meerdere groepjes dit circuit regelmatig huren puur voor driften.

Ik heb hen gevraagd wat de aard van de  klachten zoal is. Zijn het de gierende banden, motorgeluid? Maar met name het hoog in toeren rijden blijkt het meest storend te zijn voor omwonenden. En dat terwijl ik toch dacht best wel afgelegen te zitten van de woonwijk. Niet dus, diverse klachten zijn bij de gemeente binnengekomen en die worden nu eenmaal serieus genomen. En dat weten we zelf wel uit ervaring met eerdere evenementen.

Laten we afspreken dat jullie de site van de OMCN op Facebook goed in de gaten houden of het spektakel wel of niet doorgaat.

Opgeven voor deelname kunnen jullie weer bij mij via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten deelname voor leden 10 euro en niet leden 20 euro.

Aanvang en inschrijven tussen 10.00 en 11.00 uur.

Let wel, er zit een maximum aan het aantal deelnemers.

Nou, dan hopelijk tot 7 april op de Peelterbaan te Weert!

 

 

Alle datums


  • zondag 7 april 2019 10:00 - 16:00

Powered by iCagenda