Overijssel weekend*

OMCN evenement
blad1801
Datum: vrijdag 4 juli 2014 15:00 - zondag 6 juli 2014 17:00

Locatie: Camping De Linderbeek  |  Plaats: Den Ham, Nederland

We zijn er weer in geslaagd om een mooie en bijzondere plek in Overijssel te vinden voor het Overijsselweekend!

Dit zal zijn in het brinkdorp Den Ham op Camping De Linderbeek. Echt een camping waar je je buiten zult voelen! Camping de Linderbeek is gelegen in het Regge-Vechtdal in Overijssel, in de regio Twente en Salland. De Twentse Hooilanden. Overal om je heen zul je natuurschoon en vele watertjes vinden.

Het Overijsselweekend start op vrijdag 4 juli met de aankomst op de camping en ’s avonds een heleboel gezelligheid. Op zaterdag 5 juli gaan we iets ondernemen. Wat we gaan doen is nog een verrassing! Op zondag 6 juli wordt de Overijsselrit gereden. Voor  mensen die graag wat eerder willen komen of langer willen blijven kamperen, is dit ook mogelijk. Om het ’s avonds extra gezellig te maken mag er een vuurkorf aangestoken worden.

De kosten voor 2 personen, met camper en/of auto, caravan of gezinstent, inclusief milieukosten, warme douche, elektra en toeristenbelasting zijn € 16,50 per nacht. Kinderen t/m 12 jaar €2,50 en vanaf 12 jaar € 3,50 per nacht. Huisdieren zijn toegestaan. Bereken de totaal prijs op de website van de camping: www.linderbeek.nl. Afrekenen kan bij de receptie van de camping tijdens het weekend.

Aanmelden voor het Overijsselweekend kan alleen via de mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vermeld hierbij het aantal volwassenen/kinderen).

Natuurlijk is het mogelijk om alleen op zondag 6 juli te komen om de Overijsselrit te rijden. (Aanmelden voor de rit is niet nodig). Deelname aan de rit is gratis voor clubleden; niet-leden betalen € 7,50 te voldoen bij aanvang van de rit. 
*Dit evenement is aangemeld bij de belastingdienst. Je kunt aan dit evenement deelnemen met een geschorst voertuig. Klik hier voor details en om je aan te melden met je geschorste voertuig.

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Zomerweg 56
7683 PR Den Ham, Nederland

 

Kaart


 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • Van vrijdag 4 juli 2014 15:00 tot zondag 6 juli 2014 17:00

Powered by iCagenda