Behendigheid in weert

race / behendigheid
prijzen te winnen
OMCN evenement
Datum: 15 april 2018 10:00 - 17:00

Locatie: Weert  |  Plaats: Weert, Nederland

Aangezien het vorig jaar wederom een geslaagde dag was, en velen enthousiast waren, zowel deelnemers als ook het publiek gaan we ook dit jaar, nu alweer voor de 5e keer een dagje gummen, een dagje kabaal en spektakel.

 

Op het kleine circuit  aan de Peelterbaan  te Weert kunnen we ons weer eens laten gaan. Net zoals voorgaande jaren hebben we iets in de vorm van behendigheid, driften.

Zondag 15 April zijn we dus de hele dag weer hier en hebben we ook  professionele tijdswaarneming ter beschikking.  We hebben verschillende klasses, en indien meer dan 3 vrouwen zich opgeven, kunnen zij ook bekers winnen.

Zodra de baan is opgebouwd, volgt een kleine briefing, uitleg van het parcours. Vervolgens zal iemand een voorbeeldronde rijden zoals het hoort.

De verwachting is om ca 10.00u te starten. Dit is een beetje afhankelijk hoe snel we het parcours hebben opgebouwd. (vanaf 8.30u)

 

Wil je meedoen, dan kun je je aanmelden bij mij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wees a.u.b. op tijd met aanmelden, want vol is vol (maximaal 20 deelnemers.)
Voor het publiek hebben we hamburgers, een terrasje, en zelfs een balkon.

 

Deelnemen aan deze behendigheid kost €10,- voor leden en € 20,- voor niet-leden.

 

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Peelterbaan
6002 Weert, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • 15 april 2018 10:00 - 17:00

Powered by iCagenda